6 Eylül’de M2-Hero Yeni Sunucuları Açılıyor! İki Farklı Sunucu: Alesta ve Zeta

Server Sitesi: https://m2-hero.com/

6 Eylül’de M2-Hero Yeni Sunucuları Açılıyor!

İki Farklı Sunucu: Alesta ve Zeta

Alesta Sunucusu:
2007 Yılı Karma Oyun Yapısı: Nostaljik Metin2 deneyimini yaşayın. Otomatik Av: Oyun keyfinizi artıracak, sizi çok yormayacak bir yapı. 2 Client olarak sizlere başlangıçta ücretsiz olarak verilecek. Herhangi bir sınırı veya limiti olmayacak, 7/24 farm yapabilirsiniz. Seungryong Vadisinden itibaren Farm Hasar nesnesi (1-10) düşürebileceksiniz. Sörf Kaykay sistemi, Enerji Kristali, Gautama,Nefrit,Ejderha Ateş Burnu, Yıldırım Dağları gibi mapler oyunumuzda bulunacak. Her mapin kendine özel craftı ve farmı olacak.

Zeta Sunucusu:
55-120 Global Yapı: Bilirsinizki ilk girişimizi piyasaya 55-120 ile yaptık. 55-120 açmadığımız bu süreçte kendimizi çok fazla geliştirdik ve üstüne fazlasıyla koyduk. Gelişmiş seviyelerde sınırsız damage ve hasar atabileceğiniz bir dünya. Limit Yok, Sınırları zorlayın. Tüm Yenilikçi sistemler alt yapımızda bulunacak. Oyunun 2.gününde çok rahatlıkla s skt gibi damageleri geçebileceksiniz. Okçu farmı sunucumuzda bulunacak.

Reklam ve Tanıtım Faaliyetleri
Türkiye ve Globaldeki oyunculara ulaşmak için geniş bir reklam ağıyla yola çıkıyoruz. Metin2 piyasasında bilinen hemen hemen bütün içerik üreticileri bizlerle beraber olacak. İstanbul, Ankara, İzmir ve bir çok ilde broşür dağıtımları yakında başlayacak. Televizyonlarda fragman reklamlarımız başlayacak. Google, Facebook, İnstagram, Tiktok gibi platformlarda yüksek harcamalı sponsorlarımız başlayacak.

M2-Hero Dünyasında Yeni Maceralara Yelken Açmaya Hazır mısınız?
6 Eylül Cuma akşamı saat 21:00’da aramıza katılın ve bu büyük maceranın bir parçası olun. Tüm detaylardan anlık haberdar olmak için M2-Hero Discord sunucumuzu takipte kalınız.